Spiderlegs productions | FAQ – Usein kysytyt kysymykset

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Äänentoiston ja esitystekniikan vuokraus

Ensiksi kannattaa tiedustella onko kyseiset laitteet vapaana. Yhteydenotto on helppoa yhteydenottolomakkeella, Whatsappilla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Voit tilata vuokratulle äänentoistolle kuljetuspalvelun. Tämä säästää aikaa ja vaivaa asiakkailta ja varmistaa, että äänentoistolaitteet saapuvat/noudetaan turvallisesti ja ajallaan.

Kilometrikorvaukset 2023 mallin mukaan:

Tarjoamme kuljetuspalvelua vuonna 2023 voimassa olevien kilometrikorvausten mukaisesti. Tämä takaa reilun ja läpinäkyvän hinnoittelun asiakkaillemme.

Kuljetuksen hinta määräytyy ajettujen kilometrien perusteella ja voimme tarjota tarkat tiedot käytettävän mallin mukaisista korvauksista.

Lisämaksu peräkärrystä:

Mikäli vuokrattava kalusto ei mahdu henkilöautoon ja meidän on vuokrattava kolmannelta taholta peräkärry lisäkapasiteetin tarjoamiseksi, tämä kustannus laskutetaan asiakkaalta erikseen.

Näin varmistamme, että asiakkaamme maksavat vain niistä palveluista, joita he todella tarvitsevat.

Se on mahdollista. Tästä on hyvä mainita hyvissä ajoin. Isoimman PA-pakettimme (2000W äänentoistopaketti mikserillä) mukana tulee aina äänimies paikalle.

Kyllä, voitte tilata myös asennus- ja opastuspalvelun, joka varmistaa, että äänentoistolaitteet ovat toimintakunnossa ja oikein kytkettyinä. Tämä takaa sen, että äänentoisto toimii moitteettomasti tapahtuman aikana.

Jep! Vuokraamme myös mikrofoneja ja telineitä. Yleensä nämä räätälöidään paketteihin tarvittaessa.

Meillä ei kauppaa tai erikseen vuokrattua varastotilaa. Vuokrattava kalusto sijaitsee yksityisalueella. Mikäli toimitustapana on nouto, annamme osoitteen siinä vaiheessa asiakkaalle, samaa toimintatapaa käytämme studiotöiden kanssa.

Studiotyöt

Emme äänitä tällä hetkellä akustisia rumpuja tiloissamme. Studiossamme on kuitenkin käytössä ammattilaistason sähkörummut, joilla äänitys tarpeentullen tapahtuu. Sähkösetillä soitettu rumpu/midiraita on helpompi käsitellä ja editoida.

logo

info@spiderlegsproductions.com

☎ +358 40 623 41 89

Kerava, Savio

Y-tunnus 3214378-6