Äänentoisto-ja esitystekniikkapalvelut

Spiderlegs productions | FAQ – Usein kysytyt kysymykset

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Äänentoiston ja esitystekniikan vuokraus

Ensiksi kannattaa tiedustella onko kyseiset laitteet vapaana. Yhteydenotto on helppoa yhteydenottolomakkeella, Whatsappilla, puhelimitse tai sähköpostitse.

Vuokrattu kaulusto voidaan kuljettaa juhla/tapahtumapaikalle tai ne voi noutaa itse, sopimuksen mukaan.

Mikäli asiakas on vuokrannut esim. bilekaiuttimen ja haluaa sille kuljetuksen juhlapaikalle, voidaan kaiutin toimittaa hintaan 25€ (alkaen, per suunta). Hintaamme vaikuttaa paljon tapahtumapaikan sijainti ja vuokratun kaluston määrä.

Se on mahdollista. Tästä on hyvä mainita hyvissä ajoin. Isoimman PA-pakettimme (2000W äänentoistopaketti mikserillä) mukana tulee aina äänimies paikalle.

Kyllä, meiltä saa myös asennuspalvelun hintaan 20e (sis. pystytys toimintakuntoon ja purkaminen).

Jep! Vuokraamme myös mikrofoneja ja telineitä. Yleensä nämä räätälöidään paketteihin tarvittaessa.

Meillä ei kauppaa tai erikseen vuokrattua varastotilaa. Vuokrattava kalusto sijaitsee yksityisalueella. Mikäli toimitustapana on nouto, annamme osoitteen siinä vaiheessa asiakkaalle, samaa toimintatapaa käytämme studiotöiden kanssa.

Studiotyöt

Emme äänitä tällä hetkellä akustisia rumpuja tiloissamme. Studiossamme on kuitenkin käytössä ammattilaistason sähkörummut, joilla äänitys tarpeentullen tapahtuu. Sähkösetillä soitettu rumpu/midiraita on helpompi käsitellä ja editoida.

logo

info@spiderlegsproductions.com

☎ +358 40 623 41 89

Kerava, Savio

Y-tunnus 3214378-6